Month: December 2019

NJOFTIM

Njoftim! Në vijim të Urdhrit të Përbashkët Nr. 220, datë 11.04.2019 “Për miratimin e strukturës së vitit shkollor 2019-2020 në sistemin arsimor parauniversitar”, Ju bëjmë me dije se procesi mësimor përfundon më datë 20 dhjetor 2019 dhe fillon në datën 06 janar 2020. Në lidhje me zëvendësimin e orëve të humbura gjatë kësaj periudhe institucionet …

NJOFTIM Read More »

SHTYRJE AFATI PËR REKRUTIMIN ME KONKURS TË DREJTUESVE TË ZVAP-VE DERI MË DATË 15.12.2019

Shpallje për vende të lira pune: DREJTOR I ZYRËS VENDORE TË ARSIMIT PARAUNIVERSITAR (ZVAP) NË:  Zyra Vendore Arsimore Pogradec Zyra Vendore Arsimore Kolonjë Zyra Vendore Arsimore Maliq Zyra Vendore Arsimore Kavajë Zyra Vendore Arsimore Selenicë Zyra Vendore Arsimore Mirditë. Zyra Vendore Arsimore Lezhë. Zyra Vendore Arsimore Urë-Vajgurore. Zyra Vendore Arsimore Gramsh. Zyra Vendore Arsimore Përrenjas. …

SHTYRJE AFATI PËR REKRUTIMIN ME KONKURS TË DREJTUESVE TË ZVAP-VE DERI MË DATË 15.12.2019 Read More »

URDHËR NR.570, DATË 04.12.2019 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR.535, DATË 06.11.2019 “PËR SHPËRNDARJEN E NUMRIT TË PRAKTIKANTËVE, PËR KRYERJEN E PRAKTIKËS PROFESIONALE PËR PROFESIONIN E RREGULLUAR TË MËSUESIT PËR VITIN SHKOLLOR 2019-2020, PËR INSTITUCIONET ARSIMORE VENDORE, PËRGJEGJËSE PËR ARSIMIN PARAUNIVERSITAR”

URDHËR NR.570, DATË 04.12.2019 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR.535, DATË 06.11.2019 “PËR SHPËRNDARJEN E NUMRIT TË PRAKTIKANTËVE’