Month: January 2020

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE SI DREJTOR NË ZYRAT ARSIMORE VENDORE:

 SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE SI DREJTOR NË ZYRAT ARSIMORE VENDORE Në mbështetje të nenit 18 të ligjit Nr.90/2012 “Për organizimin dhe funksionimin e administratës shtetërore”, pikës 3 të nenit 25 të ligjit Nr.69/2012 “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.99, datë 27.2.2019 “Për krijimin, …

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE SI DREJTOR NË ZYRAT ARSIMORE VENDORE: Read More »

Faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019

Me synim cilësinë dhe rritjen profesionale të sistemit arsimor në Shqipëri nëpërmjet meritokracisë dhe në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019 për Drejtues të Zyrave Vendore Arsimore Paraunivesitare (ZVAP) në mjediset e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë u zhvillua faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve. Duke ju uruar suksese të gjithë drejtuesve …

Faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019 Read More »

TABELA E TRANSPARENCËS PORTALIT MËSUES PËR SHQIPËRINË

DRAP FIER TABELA E TRANSPARENCËS PORTALIT MËSUES PËR SHQIPËRINË DHJETOR 2019 DRAP LEZHË TABELA E TRANSPARENCËS PORTALIT MËSUES PËR SHQIPËRINË DHJETOR 2019 DRAP DURRËS TABELA E TRANSPARENCËS PORTALIT MËSUES PËR SHQIPËRINË DHJETOR 2019 DRAP KORCË TABELA E TRANSPARENCËS PORTALIT MËSUES PËR SHQIPËRINË DHJETOR 2019