Month: February 2020

UDHËZIMI DHE RREGULLORJA PKAB 2020

UDHËZIM Nr. 3, datë 25.02.2020 PËR ZHVILLIMIN E PROVIMEVE KOMBËTARE TË ARSIMIT BAZË NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË VITI SHKOLLOR 2019-2020, SESIONI I PARË URDHËR Nr.72, datë 25.02.2020, PËR MIRATIMIN E RREGULLORES PËR ZHVILLIMIN E PROVIMEVE KOMBËTARE TË ARSIMIT BAZË, NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Testimi me shkrim për përzgjedhjen e Drejtuesve të ZVAP-eve

Me synim cilësinë dhe rritjen profesionale të sistemit arsimor në Shqipëri nëpërmjet meritokracisë dhe në zbatim të Urdhrit nr.37, datë 30.01.2020, “Për rekrutim me konkurs i drejtuesve të ZVAP-eve”, në mjediset e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datën 25.02.2020, u zhvillua faza e dytë, testimi me shkrim për përzgjedhjen e Drejtuesve të ZVAP-eve.  …

Testimi me shkrim për përzgjedhjen e Drejtuesve të ZVAP-eve Read More »

Studim nga DPAP mbi nevojat e profileve të munguara në ZVAP

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka bërë një studim për nevojat e profileve të munguara në 51 ZVAP. Ne po ju bëjmë publike ZVAP-të dhe profile të caktuara për të cilat ato kanë nevojë ose kanë mungesë aplikantësh nga portali në linkun: DRAP DURRËS  DRAP FIER DRAP KORCË DRAP LEZHË Meqënëse jemi brenda afateve …

Studim nga DPAP mbi nevojat e profileve të munguara në ZVAP Read More »

INFORMACION MBI APLIKIMIN ONLINE NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

Informacion mbi aplikimin online në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2020 Nëse jeni kandidatë të renditur në listën përfundimtare të portalit 2019 dhe dëshironi të ruani pikët e dosjes, pikët e testimit, ose edhe të dosjes edhe të testimit, atëherë duhet gjithsesi të logoheni deri në datën 21.02.2020, në portalin mesuespershqiperine.al me kredincialet e mëparshme për …

INFORMACION MBI APLIKIMIN ONLINE NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 Read More »