Month: April 2020

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE 2019-2020 (TË RISHIKUARA COVID-19)

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (ARSIMI PROFESIONAL) GJUHË E HUAJ GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI MATEMATIKË XIII PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (GJIMNAZI) BIOLOGJI EKONOMI BËRTHAMË FIZIKË GJEOGRAFI GJUHË E HUAJ GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI HISTORI KIMI MATEMATIKË QYTETARI-PSIKOLOGJI SOCIOLOGJI-FILOZOFI PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (SHKOLLAT ME DREJTIM TË ORJENTUAR ARTISTIK DHE SPORTIV) GJUHË E HUAJ GJUHË SHQIPE DHE …

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE 2019-2020 (TË RISHIKUARA COVID-19) Read More »

Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut”

  Ky sondazh bëhet me qëllim mbledhjen e të dhënave mbi mënyrën si mësuesit, nxënësit dhe prindërit janë informuar mbi nismën e iniciuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar për organizimin e punonjësve të shërbimit psikosocial, në mbështetje të kujtdo individi që është pjesë e strukturave arsimore. Më poshtë gjeni linkun mbi sondazhin e …

Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut” Read More »