lauretabekteshi

Faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019

Me synim cilësinë dhe rritjen profesionale të sistemit arsimor në Shqipëri nëpërmjet meritokracisë dhe në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019 për Drejtues të Zyrave Vendore Arsimore Paraunivesitare (ZVAP) në mjediset e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë u zhvillua faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve. Duke ju uruar suksese të gjithë drejtuesve …

Faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019 Read More »

NJOFTIM

Njoftim! Në vijim të Urdhrit të Përbashkët Nr. 220, datë 11.04.2019 “Për miratimin e strukturës së vitit shkollor 2019-2020 në sistemin arsimor parauniversitar”, Ju bëjmë me dije se procesi mësimor përfundon më datë 20 dhjetor 2019 dhe fillon në datën 06 janar 2020. Në lidhje me zëvendësimin e orëve të humbura gjatë kësaj periudhe institucionet …

NJOFTIM Read More »