Njoftime

SHTYRJE AFATI PËR REKRUTIMIN ME KONKURS TË DREJTUESVE TË ZVAP-VE DERI MË DATË 15.12.2019

Shpallje për vende të lira pune: DREJTOR I ZYRËS VENDORE TË ARSIMIT PARAUNIVERSITAR (ZVAP) NË:  Zyra Vendore Arsimore Pogradec Zyra Vendore Arsimore Kolonjë Zyra Vendore Arsimore Maliq Zyra Vendore Arsimore Kavajë Zyra Vendore Arsimore Selenicë Zyra Vendore Arsimore Mirditë. Zyra Vendore Arsimore Lezhë. Zyra Vendore Arsimore Urë-Vajgurore. Zyra Vendore Arsimore Gramsh. Zyra Vendore Arsimore Përrenjas. …

SHTYRJE AFATI PËR REKRUTIMIN ME KONKURS TË DREJTUESVE TË ZVAP-VE DERI MË DATË 15.12.2019 Read More »

URDHËR NR.570, DATË 04.12.2019 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR.535, DATË 06.11.2019 “PËR SHPËRNDARJEN E NUMRIT TË PRAKTIKANTËVE, PËR KRYERJEN E PRAKTIKËS PROFESIONALE PËR PROFESIONIN E RREGULLUAR TË MËSUESIT PËR VITIN SHKOLLOR 2019-2020, PËR INSTITUCIONET ARSIMORE VENDORE, PËRGJEGJËSE PËR ARSIMIN PARAUNIVERSITAR”

URDHËR NR.570, DATË 04.12.2019 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR.535, DATË 06.11.2019 “PËR SHPËRNDARJEN E NUMRIT TË PRAKTIKANTËVE’

URDHËR NR.839,DATË 25.11.2019 PËR NJË NDRYSHIM NË SHPALLJEN BASHKËLIDHUR URDHËRIT NR. 817, DATË 21.11.2019, DHE SHPALLJES BASHKËLIDHUR

Njoftojmë për një ndryshim në shpalljen bashkëlidhur Urdhërit Nr.839, datë 25.11.2019. Shpallje për vende të lira pune: DREJTOR I ZYRËS VENDORE TË ARSIMIT PARAUNIVERSITAR (ZVAP) NË:  Zyra Vendore Arsimore Pogradec Zyra Vendore Arsimore Kolonjë Zyra Vendore Arsimore Maliq Zyra Vendore Arsimore Kavajë Zyra Vendore Arsimore Selenicë Të  interesuarit  duhet  të  aplikojnë online, në linkun e …

URDHËR NR.839,DATË 25.11.2019 PËR NJË NDRYSHIM NË SHPALLJEN BASHKËLIDHUR URDHËRIT NR. 817, DATË 21.11.2019, DHE SHPALLJES BASHKËLIDHUR Read More »