Njoftime

Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut”

  Ky sondazh bëhet me qëllim mbledhjen e të dhënave mbi mënyrën si mësuesit, nxënësit dhe prindërit janë informuar mbi nismën e iniciuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar për organizimin e punonjësve të shërbimit psikosocial, në mbështetje të kujtdo individi që është pjesë e strukturave arsimore. Më poshtë gjeni linkun mbi sondazhin e …

Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut” Read More »

Nxënësit që kanë nevojë për mbështetje shtesë në këtë situatë të pazakontë, do të kenë qasje në SHËRBIMIN PSIKO-SOCIAL SHKOLLOR

Nxënësit që kanë nevojë për mbështetje shtesë në këtë situatë të pazakontë, do të kenë qasje në SHËRBIMIN PSIKO-SOCIAL SHKOLLOR. Kontaktoni psikologun apo punonjësin social në linqet më poshtë: Durrës: http://durres.arsimiparauniversitar.gov.al/kendi-i-psikolo…/ Lezhë: http://lezhe.arsimiparauniversitar.gov.al/kendi-i-psikolog…/ Fier: http://fier.arsimiparauniversitar.gov.al/kendi-i-psikologut/ Korçë: http://korce.arsimiparauniversitar.gov.al/kendi-i-psikolog…/ #mësojmëngashtëpia🏡