Provimet Kombetare

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE 2019-2020 (TË RISHIKUARA COVID-19)

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (ARSIMI PROFESIONAL) GJUHË E HUAJ GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI MATEMATIKË XIII PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (GJIMNAZI) BIOLOGJI EKONOMI BËRTHAMË FIZIKË GJEOGRAFI GJUHË E HUAJ GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI HISTORI KIMI MATEMATIKË QYTETARI-PSIKOLOGJI SOCIOLOGJI-FILOZOFI PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (SHKOLLAT ME DREJTIM TË ORJENTUAR ARTISTIK DHE SPORTIV) GJUHË E HUAJ GJUHË SHQIPE DHE …

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE 2019-2020 (TË RISHIKUARA COVID-19) Read More »