Newsroom

Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut”

  Ky sondazh bëhet me qëllim mbledhjen e të dhënave mbi mënyrën si mësuesit, nxënësit dhe prindërit janë informuar mbi nismën e iniciuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar për organizimin e punonjësve të shërbimit psikosocial, në mbështetje të kujtdo individi që është pjesë e strukturave arsimore. Më poshtë gjeni linkun mbi sondazhin e …

Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut” Read More »