Newsroom

Testimi me shkrim për përzgjedhjen e Drejtuesve të ZVAP-eve

Me synim cilësinë dhe rritjen profesionale të sistemit arsimor në Shqipëri nëpërmjet meritokracisë dhe në zbatim të Urdhrit nr.37, datë 30.01.2020, “Për rekrutim me konkurs i drejtuesve të ZVAP-eve”, në mjediset e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datën 25.02.2020, u zhvillua faza e dytë, testimi me shkrim për përzgjedhjen e Drejtuesve të ZVAP-eve.  …

Testimi me shkrim për përzgjedhjen e Drejtuesve të ZVAP-eve Read More »