INFORMACION MBI APLIKIMIN ONLINE NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

Informacion mbi aplikimin online në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2020

Nëse jeni kandidatë të renditur në listën përfundimtare të portalit 2019 dhe dëshironi të ruani pikët e dosjes, pikët e testimit, ose edhe të dosjes edhe të testimit, atëherë duhet gjithsesi të logoheni deri në datën 21.02.2020, në portalin mesuespershqiperine.al me kredincialet e mëparshme për të hedhur preferencat e vitit 2020.

Për më tepër shihni videon tutorial të realizuar nga DRAP Korcë.

VID-20200215-WA0003[1]