Leksione të lëndëve të ndryshme të realizuara nga mësues të përkushtuar nga e gjithë Shqipëria

Leksione të lëndëve të ndryshme të realizuara nga mësues të përkushtuar nga e gjithë Shqipëria, mund t’i shihni duke klikuar në linkun e mëposhtëm:

https://www.facebook.com/pg/arsimiparauniversitar/videos/

Në ditët në vijim do të vazhdojmë publikimin e leksioneve në lëndë dhe klasa të ndryshme.

Së bashku do t’ja dalim!