NJOFTIM

Njoftim!

Në vijim të Urdhrit të Përbashkët Nr. 220, datë 11.04.2019 “Për miratimin e strukturës së vitit shkollor 2019-2020 në sistemin arsimor parauniversitar”, Ju bëjmë me dije se procesi mësimor përfundon më datë 20 dhjetor 2019 dhe fillon në datën 06 janar 2020.
Në lidhje me zëvendësimin e orëve të humbura gjatë kësaj periudhe institucionet arsimore do të njoftohen në muajin Janar 2020.

Ju urojmë Gëzuar Festat!