SHTYRJE AFATI PËR REKRUTIMIN ME KONKURS TË DREJTUESVE TË ZVAP-VE DERI MË DATË 15.12.2019

Shpallje për vende të lira pune:

DREJTOR I ZYRËS VENDORE TË ARSIMIT PARAUNIVERSITAR (ZVAP) NË: 

 1. Zyra Vendore Arsimore Pogradec
 2. Zyra Vendore Arsimore Kolonjë
 3. Zyra Vendore Arsimore Maliq
 4. Zyra Vendore Arsimore Kavajë
 5. Zyra Vendore Arsimore Selenicë
 6. Zyra Vendore Arsimore Mirditë.
 7. Zyra Vendore Arsimore Lezhë.
 8. Zyra Vendore Arsimore Urë-Vajgurore.
 9. Zyra Vendore Arsimore Gramsh.
 10. Zyra Vendore Arsimore Përrenjas.
 11. Zyra Vendore Arsimore Devoll.
 12. Zyra Vendore Arsimore Skrapar-Polican.
 13. Zyra Vendore Arsimore Berat.
 14. Zyra Vendore Arsimore Roskovec.
 15. Zyra Vendore Arsimore Delvinë-Finiq.
 16. Zyra Vendore Arsimore Gjirokastër-Libohovë-Dropull.
 17. Zyra Vendore Arsimore Përmet-Këlcyrë.
 18. Zyra Vendore Arsimore Fier.
 19. Zyra Vendore Arsimore Mat.
 20. Zyra Vendore Arsimore Klos.
 21. Zyra Vendore Arsimore Vorë
 22. Zyra Vendore Arsimore Tiranë
 23. Zyra Vendore Arsimore Krujë

Të  interesuarit  duhet  të  aplikojnë online, në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/d/1bOBOrXl4i7_vnwsLrt2SIStdTpdw03Xl8T6zXvdnCNk/edit#responses

duke i ngarkuar të skanuara nga origjinali të gjithë dokumentacionin e kërkuar, brenda datës 15.12.2019.

Dokumentacionin dhe mënyrën e dorëzimit i gjeni në linkun: Urdhër nr.839, datë 25.11.2019.