Sondazh i hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut”

 

Ky sondazh bëhet me qëllim mbledhjen e të dhënave mbi mënyrën si mësuesit, nxënësit dhe prindërit janë informuar mbi nismën e iniciuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar për organizimin e punonjësve të shërbimit psikosocial, në mbështetje të kujtdo individi që është pjesë e strukturave arsimore.

Më poshtë gjeni linkun mbi sondazhin e hapur për informacionin e marrë mbi rubrikën “Këndi i Psikologut”.

https://docs.google.com/…/1170Zx_uhonx9JsliI6hsrrETYe…/edit…