Portali

NJOFTIM PËR KANDIDATËT APLIKANTË PËR TESTIMIN E INFORMATIZUAR TË PORTALIT “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

NJOFTIM PËR KANDIDATËT APLIKANTË PËR TESTIMIN E INFORMATIZUAR TË PORTALIT “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 Në zbatim të Udhëzimit të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Nr. 12, datë 27.02.2018 “Për organizimin e testimit të informatizuar të kandidatëve për t’u punësuar në institucionet arsimore publike, të arsimit parauniversitar”, i ndryshuar, ju bëjmë me dije se duke …

NJOFTIM PËR KANDIDATËT APLIKANTË PËR TESTIMIN E INFORMATIZUAR TË PORTALIT “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 Read More »

SHPALLEN REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

REZULTATET PARAPRAKE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 I GJENI NË LINKUN: DRAP DURRËS DRAP KORCË DRAP LEZHË DRAP FIER IDENTIFIKIMI NË DRAP BËHET ME ID E SISTEMIT, ZVAP E VENDBANIMIT. PËR ÇDO PAQARTËSI KOMUNIKONI ME DRAP-IN KU KENI VENDBANIMIN TUAJ, TEK I CILI KENI DORËZUAR DOSJEN. SUKSESE!  

Studim nga DPAP mbi nevojat e profileve të munguara në ZVAP

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka bërë një studim për nevojat e profileve të munguara në 51 ZVAP. Ne po ju bëjmë publike ZVAP-të dhe profile të caktuara për të cilat ato kanë nevojë ose kanë mungesë aplikantësh nga portali në linkun: DRAP DURRËS  DRAP FIER DRAP KORCË DRAP LEZHË Meqënëse jemi brenda afateve …

Studim nga DPAP mbi nevojat e profileve të munguara në ZVAP Read More »

INFORMACION MBI APLIKIMIN ONLINE NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

Informacion mbi aplikimin online në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2020 Nëse jeni kandidatë të renditur në listën përfundimtare të portalit 2019 dhe dëshironi të ruani pikët e dosjes, pikët e testimit, ose edhe të dosjes edhe të testimit, atëherë duhet gjithsesi të logoheni deri në datën 21.02.2020, në portalin mesuespershqiperine.al me kredincialet e mëparshme për …

INFORMACION MBI APLIKIMIN ONLINE NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 Read More »

SQARIM PËR APLIKIMIN NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

Sqarim për aplikimin në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2020 – Kandidatët që dëshirojnë të ushtrojnë profesionin e mësuesit dhe të marrin pjesë në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2020, duhet të aplikojnë online deri në datën 21.02.2020, në portalin mesuespershqiperine.al. – Kandidatët, të cilët aplikojnë për herë të parë në portalin “Mësues për Shqipërinë” dërgimin e …

SQARIM PËR APLIKIMIN NË PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020 Read More »