Faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019

Me synim cilësinë dhe rritjen profesionale të sistemit arsimor në Shqipëri nëpërmjet meritokracisë dhe në zbatim të Urdhrit Nr.839, datë 25.11.2019 për Drejtues të Zyrave Vendore Arsimore Paraunivesitare (ZVAP) në mjediset e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë u zhvillua faza përfundimtare e përzgjedhjes së Drejtuesve të ZVAP-eve.

Duke ju uruar suksese të gjithë drejtuesve të përzgjedhur, falenderojmë në mënyrë të veçantë të gjithë kandidatët pjesëmarrës në këtë garë të drejtë, transparente dhe gjithëpërfshirëse. ​