UDHËZIM NR.8, DATË 26.03.2020 PËR KRITERET DHE PROCEDURAT E KUALIFIKIMIT TË MËSUESVE

UDHËZIM NR.8, DATË 26.03.2020 PËR KRITERET DHE PROCEDURAT E KUALIFIKIMIT TË MËSUESVE
Më shumë
UDHËZIM NR.8, DATË 26.03.2020 PËR KRITERET DHE PROCEDURAT E KUALIFIKIMIT TË MËSUESVE

VLERËSIMI I ARRITJEVE TË NXËNËSVE TË ARSIMIT FILLOR

VLERËSIMI I ARRITJEVE TË NXËNËSVE TË ARSIMIT FILLOR
Më shumë
VLERËSIMI I ARRITJEVE TË NXËNËSVE TË ARSIMIT FILLOR

UDHËZUES I PËRDITËSUAR PËR MËSIMIN NË KUSHTET E SHTËPISË, PËR SHKAK TË SITUATËS SË KRIJUAR NGA PËRHAPJA E COVID-19

Udhëzuesi-i-përditësuar
Më shumë
UDHËZUES I PËRDITËSUAR PËR MËSIMIN NË KUSHTET E SHTËPISË, PËR SHKAK TË SITUATËS SË KRIJUAR NGA PËRHAPJA E COVID-19

Udhëzues orientues për Shërbimin Psikosocial

Udhëzues orientues për Shërbimin Psikosocial
Më shumë
Udhëzues orientues për Shërbimin Psikosocial

Nxënësit që kanë nevojë për mbështetje shtesë në këtë situatë të pazakontë, do të kenë qasje në SHËRBIMIN PSIKO-SOCIAL SHKOLLOR

Nxënësit që kanë nevojë për mbështetje shtesë në këtë situatë të pazakontë, do të kenë qasje në SHËRBIMIN PSIKO-SOCIAL SHKOLLOR….
Më shumë
Nxënësit që kanë nevojë për mbështetje shtesë në këtë situatë të pazakontë, do të kenë qasje në SHËRBIMIN PSIKO-SOCIAL SHKOLLOR

REZULTATET PËFUNDIMTARE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE PAS ANKIMIMIT TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

REZULTATET PËRFUNDIMTARE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE PAS ANIKIMIMIT TË APLIKANTËVE TË PORTALIT “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020: DRAP DURRES DRAP KORCE…
Më shumë
REZULTATET PËFUNDIMTARE TË VLERËSIMIT TË DOSJEVE PAS ANKIMIMIT TË APLIKANTËVE PËR PORTALIN “MËSUES PËR SHQIPËRINË” 2020

AI QE KA DURIM KA GJITHCKA

Më shumë
AI QE KA DURIM KA GJITHCKA

URDHER NR.111, DATE 26.03.2020, PER FUNKSIONIMIN E SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE KUSHTET E SHPALLJES SE GJENDJES SE FATKEQSISE NATYRORE

URDHER NR.111, DATE 26.03.2020, PER FUNKSIONIMIN E SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE KUSHTET E SHPALLJES SE GJENDJES SE FATKEQSISE NATYRORE
Më shumë
URDHER  NR.111, DATE 26.03.2020, PER FUNKSIONIMIN E SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE KUSHTET E SHPALLJES SE GJENDJES SE FATKEQSISE NATYRORE

URDHER NR.110, DATE 25.03.2020 PER MARRJEN E MASAVE NE ZBATIM TE VKM-SE NR.243, DATE 24.03.2020″PER SHPALLJEN E GJENDJES SE FATKEQSISE NATYRORE”

URDHER NR.110, DATE 25.03.2020 PER MARRJEN E MASAVE NE ZBATIM TE VKM-SE NR.243, DATE 24.
Më shumë
URDHER NR.110, DATE 25.03.2020 PER MARRJEN E MASAVE NE ZBATIM TE VKM-SE NR.243, DATE 24.03.2020″PER SHPALLJEN E GJENDJES SE FATKEQSISE NATYRORE”

URDHER I PERBASHKET NR.71, DATE 25.02.2020 MIRATIMIN E STRUKTURES SE VITIT SHKOLLOR 2020-2021 NE SISTEMIN ARSIMOR PARAUNIVERSITAR

URDHER I PERBASHKET NR.71, DATE 25.02.2020 MIRATIMIN E STRUKTURES SE VITIT SHKOLLOR 2020-2021 NE SISTEMIN ARSIMOR PARAUNIVERSITAR
Më shumë
URDHER I PERBASHKET NR.71, DATE 25.02.2020 MIRATIMIN E STRUKTURES SE VITIT SHKOLLOR 2020-2021 NE SISTEMIN ARSIMOR PARAUNIVERSITAR

DREJTORIA E PËRGJITHSHME
E ARSIMIT PARAUNIVERSITAR

AKTIVITETE

Carousel contents not found!

MULTIMEDIA