Urdhër 35, 18.04.2023 PËR MIRATIMIN E PERIUDHËS SË APLIKIMEVE ME FORMULARËT A1, A1Z PËR MSH 2023

Urdhër 35, 18.04.2023 PËR MIRATIMIN E PERIUDHËS SË APLIKIMEVE ME FORMULARËT A1, A1Z PËR MSH 2023

Udhëzim-Nr.32-datë-23.12.2022-Matura-shtetërore 2023

Udhëzim-Nr.32-datë-23.12.2022-Matura-shtetërore 2023

Shtyhet afati për aplikimin në programin “Trajnimi i Trajnerëve”

Shtyhet afati për aplikimin në programin “Trajnimi i Trajnerëve” Projekti “EU 4 Inclusive Teaching” do të shtyjë afatin për të aplikuar në programin “Trajnimi i Trajnerëve”. Afati i ri për dorëzimin e kandidaturave do të jetë data 6 Janar 2023, ora 17:00. Thirrja u...

Hapet thirrja për aplikime. Përzgjedhja e 320 shkollave publike për të kryer investime në kabinetet e psikologëve dhe punonjësve socialë.

Përzgjedhja e 320 shkollave publike për të kryer investime në kabinetet e psikologëve dhe punonjësve socialë Projekti ‘EU 4 Inclusive Teaching’ hap thirrjen për përzgjedhjen e 320 shkollave publike të sistemit para-universitar për të kryer investime në kabinetet e...

HAPET THIRRJA PËR APLIKIME PËR PROGRAMIN TRAJNIMI I TRAJNERËVE

HAPET THIRRJA PËR APLIKIME PËR PROGRAMIN TRAJNIMI I TRAJNERËVE Thirrja u drejtohet mësuesve të rinj, Drejtuesve të Rrjeteve Profesionale dhe Drejtorëve/ Nëndrejtorëve të Shkollave Publike të Arsimit Parauniversitar Projekti ‘EU 4 Inclusive Teaching’hap thirrjen për...

TABELA E TRANSPARENCËS SË PUNËSIMEVE TË PORTALIT “MËSUES PËR SHQIPËRINË” SHTATOR 2022

TABELA E TRANSPARENCËS SË PUNËSIMEVE TË PORTALIT "MËSUES PËR SHQIPËRINË" SHTATOR 2022   DRAP DURRËS DRAP FIER DRAP KORÇË DRAP LEZHË

Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniversitar
Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

Urdhër 35, 18.04.2023 PËR MIRATIMIN E PERIUDHËS SË APLIKIMEVE ME FORMULARËT A1, A1Z PËR MSH 2023

Urdhër 35, 18.04.2023 PËR MIRATIMIN E PERIUDHËS SË APLIKIMEVE ME FORMULARËT A1, A1Z PËR MSH 2023

Udhëzim-Nr.32-datë-23.12.2022-Matura-shtetërore 2023

Udhëzim-Nr.32-datë-23.12.2022-Matura-shtetërore 2023

Shtyhet afati për aplikimin në programin “Trajnimi i Trajnerëve”

Shtyhet afati për aplikimin në programin “Trajnimi i Trajnerëve” Projekti “EU 4 Inclusive Teaching” do të shtyjë afatin për të aplikuar në programin “Trajnimi i Trajnerëve”. Afati i ri për dorëzimin e kandidaturave do të jetë data 6 Janar 2023, ora 17:00. Thirrja u...

Hapet thirrja për aplikime. Përzgjedhja e 320 shkollave publike për të kryer investime në kabinetet e psikologëve dhe punonjësve socialë.

Përzgjedhja e 320 shkollave publike për të kryer investime në kabinetet e psikologëve dhe punonjësve socialë Projekti ‘EU 4 Inclusive Teaching’ hap thirrjen për përzgjedhjen e 320 shkollave publike të sistemit para-universitar për të kryer investime në kabinetet e...

HAPET THIRRJA PËR APLIKIME PËR PROGRAMIN TRAJNIMI I TRAJNERËVE

HAPET THIRRJA PËR APLIKIME PËR PROGRAMIN TRAJNIMI I TRAJNERËVE Thirrja u drejtohet mësuesve të rinj, Drejtuesve të Rrjeteve Profesionale dhe Drejtorëve/ Nëndrejtorëve të Shkollave Publike të Arsimit Parauniversitar Projekti ‘EU 4 Inclusive Teaching’hap thirrjen për...

TABELA E TRANSPARENCËS SË PUNËSIMEVE TË PORTALIT “MËSUES PËR SHQIPËRINË” SHTATOR 2022

TABELA E TRANSPARENCËS SË PUNËSIMEVE TË PORTALIT "MËSUES PËR SHQIPËRINË" SHTATOR 2022   DRAP DURRËS DRAP FIER DRAP KORÇË DRAP LEZHË

Na ndiqni në rrjetet sociale

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!